Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odpalanie Launchera

TheDark1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, piszę ponieważ mam wielki problem , natomiast launcher nie chcę mi się włączyć . W panelu sterowania w funkcjach mam włączone funkcje systemu Windows 7 (Microsoft .NET Framework 3.5.1), lecz gdy włączam Launcher ten błąd.c3e1cbb5e7842.png

Opublikowano

Yoo, na moim laptopie jest taki sam problem, ja też ustawiałem czytałem i nic. Ale na stac. mi normalnie chodzi, podpinam sie.

Opublikowano

TheAutnoR dobrze Ci powiedział , wszystko zrobiłem jak tam jest w twoim linku i nic. Pomoże ktoś wreszcie ?

...

Pobierz NET framework 3.5 i 4.0

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

A mógłbyś kliknąć w szczegóły problemu i dać SSa lub ewentualnie wkleić treść tutaj? Bo może rozwiązanie masz na kliknięcie myszki

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

Aktualizuj Kartę Graficzną i powinno działać :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

raczej niech zobaczy wszystkie sterowniki czy ma aktualne ;)

Aktualizuj Kartę Graficzną i powinno działać :)

Tego problemu nie rozwiążą jakieś tam sterowniki do gpu

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

LwL , jak instalowałem gre to all było dobrze. Zostawiłem grę na noc by się pobrała , rano sie pobrała , pograłem sobie , żadnych lagów aż musiałem uruchomić ponownie komputer bo coś mi tam nie działało i miałem takie polecenie . Próbowałem odpalić Launchera i wielkie nic . Chciałem też go odinstalować i sie nie odinstalował. HELP !

Opublikowano

LwL , jak instalowałem gre to all było dobrze. Zostawiłem grę na noc by się pobrała , rano sie pobrała , pograłem sobie , żadnych lagów aż musiałem uruchomić ponownie komputer bo coś mi tam nie działało i miałem takie polecenie . Próbowałem odpalić Launchera i wielkie nic . Chciałem też go odinstalować i sie nie odinstalował. HELP !

Użyj odzyskiwania do przywrócenia stystemu do momentu kiedy było ok

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nieee, napewno nie jest to od tego ... Moim zdaniem, coś musi być z systemem, albo z plikami, coś z zaporą, wirusem itd.

Opublikowano

Emm... Baku zainstalowałem wersje NET FRAMEWORK 4.0 I dalej ten sam błąd . Przy okazji dostaje też crasha na innych gierkach online tak samo jak i na skype. Tera to już mam bardziej przesrane , podam wam zara screen shota przyczyny

Opublikowano

Emm... Baku zainstalowałem wersje NET FRAMEWORK 4.0 I dalej ten sam błąd . Przy okazji dostaje też crasha na innych gierkach online tak samo jak i na skype. Tera to już mam bardziej przesrane , podam wam zara screen shota przyczyny

A 3.5 gdzie ? NIE CHODZI MI O 3.5.1

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Znawcą nie jestem, ale chyba musisz sprawdzić jaki masz dokładnie system, bo pobierasz frameword sp1, a możliwe, że masz system SP2 lub SP3. Windows 7. Sprawdzisz to klikając start, następnie prawym na "Komputer" i "Właściwości"

Powinieneś mieś

Wersja Systemu Windows ------------------------------------------------------
Windows 7 Home Premium
Copyright C 2009 Microsoft [...]

Service Pack 1

Podał przykładowe, u Ciebie może pisać innaczej.

Ja tak myślę. :)

Opublikowano

Powodzenia, mam ciągle crashe. Gdy instaluje, też mi crashuje. Może ktoś pomoże w końcu. Daje max Like i 5 gwiazdek na profilu.

Opublikowano

Wstaw te SS na hosting zdjęć masz czas ~1H

1391961391-U712132.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...